Voetbalvereniging Veere
De vereniging is opgericht op 25 april 1948 met als doel 'het doen beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport'.
Er zijn 3 heren senioren teams in competitieverband, 2 prestatief en 1 recreatief.
Er zijn 2 vrouwen teams, 1 prestatief in competitieverband (samenwerkingsteam met v.v. Serooskerke) en 1 recreatief.
Voor de jeugd is er een samenwerking met v.v. Serooskerke in de vorm van een Samenwerking Jeugdopleiding (SJO).

Contactgegevens
De algemene contact gegevens en sociale media links staan rechts op deze pagina.
Via de 'verenigingsinformatie' pagina zijn meer contactgegevens te vinden.

V.V. Veere hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. V.V. Veere zal handelen naar de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In het menu 'Vereniging' is een artikel Privacy toegevoegd met uitleg over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Als er vragen of suggesties zijn over privacy, AVG, personeelsgegevens of andere gerelateerde onderwerpen kunnen jullie contact opnemen met een van de bestuursleden.

PLUS Jeugdtoernooi (klik)
De pagina voor het jaarlijkse terugkerende PLUS jeugdtoernooi.

Weekbrieven (klik)
Iedere week komen er nieuwe weekbrieven uit met het programma van de senioren- en jeugdelftallen.

Schema jeugdscheidsrechters (klik)
Voor de jeugdwedstrijden is er een schema met scheidsrechters uit de senioren. Het schema komt per seizoenshelft, als het niet in je planning past is het de bedoeling dat je zelf voor vervanging zorgt.

Formulier declaratie kilometers (klik)
Formulier voor de reiskostendeclaratie voor wedstrijden buiten Walcheren.

Evenementen
Hieronder staan de evenementen die georganiseerd zijn, als het blok leeg is staat er niets op de planning.